Period delayed

Hi. I dah lambat period dua hari. Nak beli tester takutt negative☹️ sbb dah pernah ggur dua bulan lepas. Agak2 ade possibility x utk pregnant?

2 Balas

Tunggu lg seminggu ok. Cuba check suhu badan, kalau suhu badan rendah sgt means nk period la tu. At least takdela mengharap sgt. Kalau suhu tinggi ada harapan lg. 😘

5y ago

Kena belii alat cek suhu tu la kn? Hhu bdn mmg sntiasa rse pns. Tp wallahualammm. Tkutt sgt negative ahhaha

Tunggu utk seminggu 2 lg sis....