Help me mommies🥲

Hy mommies, nk tnya. period sy da lewat 1mggu tp ble cek upt negative. Ada possibility x utk pregnant. #1st_pregnacy

Help me mommies🥲
12 Balas

saya mula check upt rabu, khamis, jumaat result positif... tp selasa minggu ni result -ve... pergi scan doc ckp xnmpk ape lg... so confuse... doc ckp scan lg 4 minggu utk tgk ada perubahan atau x?... ada y mcm ni x?

kalau ada simptom2 pregnant,mungkin ya..atau mungkin hormon xstabil..pape pon jaga diri..jaga makan..semoga ada berita gembira..boleh lihat double line pasni..

in shaa Allah ada. t check smula. sy. lepas dpt result mcm ni. sy tnggu dlm 2-3 minggu, sy test smula guna clear blue. alhamdulillah. skrg dh 6 bulan.

Tunggu lagi a week ke n cek lagi sis..take care teruskan mkn asid folik jgn miss sbb its helps a lot n smoga ade rezQi sis..

Sis try minum mamom hope.. Inshallah.. Dpt hasil ye saya pon mcm th jugak sdih... Lps amalkan mamom hope terus positif 😊

In Sha Allah semoga Puan di kurnia baby comel-comel nanti. Jangan penat berusaha. 💪

Mungkin masih awal, Tunggu seminggu lg cek balik. Jaga permknan.

Tggu lg 1 minggu puan ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tak pasti . tunggu lah lagi 1-2 minggu ke , then cek semula

sy hari ke 10 lewat baru naik double line.