8 weeks

hi , i da 8 mgu. tp till this moment, i xde selera makan. ade yg feel the same x

24 Balas

yup... pening loya sumer siap tp sy paksa diri tuk makan jugak... bcoz makanan tu bkn tuk sy, tp utk perkembangan anak... plg kurg pon try minum susu n kurma ajwa every morning... atleast something daripada duk ikut sgt rasa xde selera makan tu... we have to think about baby dh... diri kita jatuh no.2... just my 2cents... 😉