7 weeks pregnant

Hello I am 7 weeks pregnant but i can't see my baby on my ultrasound, theres no sac seen on scan. And i repeat my pregnancy but it's really Positove! My doctor told me to repeat after 2 weeks. Is this normal?

13 Replies

pede late development may ganun kcng case pero may mga case din na d natutuloy nag bleed kba? if ou bka nakunan ka kc kht namn nakunan ka magpopositive ka prn sa pt at serum kc may Hcg prn sa katawan mo .