Luahan hati

I am 30 weeks pregnant. Gbs +ve, gdm on diet (mgtt 8.4), urine pun sangkut sikit kotor. Sapa yg macam ni jugak ? I need support. Tell me that everything is going to be just fine. Kdg sampai moody memikir. Takut baby kenapa-napa je.

2 Balas

Sama lepas mnum air gula sangkut dpt cll misi mgtt 8.2.. Mula2 down juga tp kena jga mkn lpas tu skrang nak msuk 34 mnggu, 2 mnggu skali checkup smpai lah bersalin nanti and maintain alhmdulillah bsp, jaga gula dalam pemakanan insyaallah baby sihat dlam tu

sy pon gdm on diet & kencing kotor.. 2x test sy kencing kotor..smlm cek urine alhamdulillah kencing sy dh normal balik..hb pun naik mencanak..lepas minum gulsan..😁😁