Tanda bersalin

Adakah cirit birit, sakit pnggang mcm sakit waktu senggugut tu tnda nk bersalin? Hrini 38w. #SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

Sya masa nk bersalin mmng sakit pinggang pahtu cirit birit pon ad jgk tapi sehari sblom nak beranak.. esok tu trus msok wad.. sis try mandi kerap klw perut jadi mengeras tu tanda ii nk bersalin jgkk phtu badan mcm nk gigil ii.. klw Sya masa kandungan 38 xdk trun tanda darah.. tapi slalu skit pinggang last mentua sruh mndi klw badan gigil dn perut mengeras tu mmng dh nk dekat bersalin

1mo ago

fhm. tq sis bg tips. mmng nk cepat bersalin tpi tdk tnda lain selain mengeras xsakit, cirit, skit pnggng

masa saya bersalin anak kedua , rasa mcm nak terberak . last last betul betul mmng nak beranak .. 38weeks masa tu ..

4w ago

I hri hri cirit birit yg xsakit perut. smpai skrng pun bby xnk kluar aiyoo. hri hri pujuk hehe. lgi seminggu ni xde hint lgi melainkn cirit birit n skit pnggng wktu senggugut

x sama