susu formula

Hye..susu formula utk newborn mne yg bgs?yg affordable price

7 Balas

baby sy dari 1 month lg minum lactogen😁so far ok .. plus hrga 1tin 1.8kg tuh rm66. 50 sj

Lactogen? Dutch baby??? Dugro? Ni yg affordable lah if ank fully FM ... Ank sy pki lactogen

Sy dulu try dutch baby...

Dutch baby murah sis

Lactogen, dutch baby

Anmum step 1

Saya cadangkan awak beli airtight container.saya beli ankou. Pastu beli refil pack.lagi murah. Anak saya dulu on off minum formula.dia minum frisolac pasyu muak so tukar ke enfalac.yang tu pun dia muak.dia cuma suka breastmilk je