kuning

hye..saya nk minta pendapat atau pengalaman ibu bapa yang anak kena kuning lama.. anak saya kena kuning lama dah.. masuk nie dah sebulan 3hari. 2 minggu lepas dah ambil darah ngn air kencing.. tadi tepon hospital suruh repeat ambil darah esok dan 18/9 jumpa doktar. nk tanye selalu nya yang kena repeat amik darah dan jumpa doktar nie kenapa ye.. adakah anak saya tak sihat.. tolong saya sume ??

1 Balas

Repeat untuk test lagi ke?selalunya sebab bacaan darah yg pertama tu xboleh baca. Sebab tu kena repeat. Jumpa doc tu untuk tahu baby kita sihat ke x. Saya baru jumpa doc harini,56 hari dah baby saya. Alhamdulillah result semua normal,bacaan kuninv harini pon dah 77 so xpayah check lagi. Mummy jangan risau k. Keep on bf baby

5y ago

Alhamdulillah.. terima kasih sis.. senang sikit hati dngar pengalaman posotif mcm nie.. terima kasih bnyak2