Kuning Anak Lebih 20hari

Saya ingin bertanya kenapa ank sy dh 24hari tapi kuning masih ada... Dktor dh ambil darah prolog jaundise n dktor kata hati nye tidak berkembang... Ada apa2 tips... Tadi ambil darah lagi.. Tak sanggup saya nk tengok anak saya kena ambil darah saja... Makan saya pantang halia kunyit apa semua yang panas2 saya tak makan... Dan saya nk bertanya juga air ESP Shaklee boleh jadi kuning ank tak turun kew??? Plz bantu sy dah buntu #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

kalau darah ibu dan anak x sama especially salah seorang O.. potensi prolong jaundice tinggi... kene kerapkan bg susu dekat baby setiap 1-2jam utk bagi baby selalu berak.. ada org kata ibu boleh consume susu kambing jugak.. wallahualam..

2y ago

Oh yeke... ini sy dah cmpur susu fm pn trun slow