Gerakan baby

Hye..nak tnye saya demam 2 3 harini..saya ada jugak ada perasan yg saya kurang rase gerakan baby..sebab selalu ada rasa mcm tendangan halus mcm tu..normal ke? Saya pregnant 21 minggu.. Boleh sape2 bgithu sye tak?#seriusnanya #firstmom

3 Balas

bawah 28w jgn terlalu risau ya mommy. ruang masih byk kdg dia gerak pusing2 tp kita tak berasa sgt. jadi kalau rasa tendangan/gerak kecil tu masih normal. lepas kena kira tendangan (28w keatas), tak cukup 10x dlm masa ditetapkan tu yg perlu risau.

1y ago

okey kak..thanks