My first Time pregnant

Hye..ibu2 sekalian. Nak tny susu Anmum ni ok tak ? Sy da google. Susu ni je yg xde gula..takut jg nnt kndungan gula sy naik masa pregnant ni. Tuk pengetahuan umur sy pun da masuk 31 so agak berhati2 jugak. Huhu

My first Time pregnant
86 Balas

Sy minum susu nie sis...xsmbelit,sy thu sy pregnant,3hari sekli berak,tpi sejk minum susu nie xsmbelit

Spa2 duk area kulim..klo nk susu anmum n enfamama pm persnal..nk bg free ja..sbb sy x bole mnum 😅

anak ke2 sy minum susu ni lah .. anak besar smpai 4.3kg .. sy bersalin normal... terkejut jugak ...

Saya minum susu anmum nie start dari 20 weeks...alhamdullilah gula okay..now sye da 32 weeks..

Anmum paling tinggi gula. Jangan tertipu dengan sugar free, no sugar added, less sugar.

5y ago

erh silap org la sis . sy igt tuan tanah yg rply . hahahhaha 😂 . xper nnti dia bacaa la conversation kita ni . hahahha .

Dulu pon sy mnum yg ni, sy gdm, pastu dktr x bg mnum..die kta tggi gula..dr suruh mnum susu skim

5y ago

Susu skim tu susu tnpa lemak..ade kt farmasi..kt psrya sush nk jmpa..

Saya baru 9 minggu.. sy pun tak taw nak minum susu apa.. susu enfamamaA+ Ok tak?

5y ago

Sweet is you.. ok x susu tu..

sy minum, lain orang lain mungkin. Saya setakat ni okay je , satu gelas tadek la manis pun.

Susu ni gula dia tinggi.. Bby besar nanti klu boleh mmg elak minum susu ni..

Sy minum susu EVERY DAY je,dr mula2 preggy smpai skrg alhamdulillah ok,,,skrg 30w2d