My first Time pregnant

Hye..ibu2 sekalian. Nak tny susu Anmum ni ok tak ? Sy da google. Susu ni je yg xde gula..takut jg nnt kndungan gula sy naik masa pregnant ni. Tuk pengetahuan umur sy pun da masuk 31 so agak berhati2 jugak. Huhu

My first Time pregnant
86 Balas

Anmum la plg tinggi gula. Frisomum gold much better..less sugar, very light taste.

Susu ni LA gula sy Naik melambung jd kilang gula terus🤣🤣.. terus GDM.

Manis... Lepas x minum br gula ok ... Minum lazz better sis... Susu kambing

Farm fresh natural pon ok sis. Xde gula. Dr zubaidi suggest utk preggy mommies

Saya pun minum ini juga. Sekarang usia kandungan 14 Minggu dah habis 2 kotak.

Ade Gula Ni. Kurangkan scoop kalau nak minum. Xth, Dua csoop jadi satu scoop

Susu jenama anmum la yg paling tnggi kandungan gula sis 😂 sng sangkut gdm

Sy dr 1st preg smp la 4 mmg mnm ni..so far mnm ni ok je..xd ap2 prob ea..

Saya minom susu vitashine. Vitamin lengkap tuk ibu prgnt. Sye beli kt frmasi.

5y ago

Boleh sgt. Dy dpt control weight, tggi calcium, free lactose, low sugar, tinggi protein

Sy bru 6mgu. Minum frisomum gold tu. Setakat nie alhamdulillah ok lagi