ALAHAN TERUK

ada x mami2 yg mabuk teruk time pregnant. xblh masuk air dan mknn lngsung? sy da mkn ubat thn mnth tp blh mnum je.mkn ttp tak boleh. nak tny pengalamn mami2 mnum air gula nnt macam mana kalau keadaan mcm ni😭#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Masa pregnant kan ank sulung dlu mmg teruk alahan..smpai 4 bln lbh lngsung xboleh mkn nsi gosok gg..lps 4 bln lbh alhamdulillah semua ok dh.. Pengalaman mnum air gula rasa mcm nk muntah blk sbb mnis + puasa..tp tahan je sbb xnak repeat mnum air gula lagi..sis kena pksa dri utk mkn jgk wlau skit

7mo ago

insyaallah. aamiin.. tq sis 🥰

esok sy kne minum air gule...huhuhu...xtau lah boleh ke tidak..sbb skunk alahan mcm awq jgk...tp masih blh stakat 2/3 sudu nsi

7mo ago

alhamdulillah 😍