Period Atau Bleeding??

Hyee.... Mommiesss.... ada yg nak share pengalaman mommies x?? Sy bleeding mcm period masuk ari ni da hari ke 15... Da rujuk pd hospital... Dorg bg tempoh 2 minggu dan pesan jika ada pendarahan yg banyak atau sakit perut sangat, baru pergi hospital atau jika xd tanda, doc bg appointment 6.2 nanti.... Persoalan sy, sy period ke atau sy bleeding sbb tanda2 nak gugur atau mcm mana yer? Dan lagi satu ada apa2 supplement yg sy boleh ambil x??

1 Balas

doc bg tempoh nk tngok janon nt mcm mne sis . kot sis gugur atau pn x . gugur ni doc nk sah kn klau dlm tempoh dorg bg tu janin awk kelua sndri atau pn janin xkelua pn tpi awk da brdrh byk . so doc akn scan ton tau lebih deta same ad janin mengecut atau pn x . klau mengecut tnde ny gugur so kne cuci . klau xmengecut tnde janin xd msala dn bkn gugur . kemungkinn luka pd pangkal rahim atau pn mmg period . mmg btol ad yg dtg period mse preggy . mudh mudhn sis n janin sehat ye