Priod lewat upt positif .. kantung belom nampak

Hye tumpang tanya boleh .. saya piriod lewat 2 minggu cek upt yg di rumah dua line p klinik pon dua line tapi kantung belom nmpak normal ke saya agak risau .. ada tk yg pegalaman mcm saya ..doc ckp megandung tapi kena datang scan lagi dua minggu ..

Priod lewat upt positif .. kantung belom nampak
19 Balas

jgn risau, pergi scan 2 minggu lagi seperti dr bagi tau. mungkin terlalu kecil, belum nampak

Biasa lah tu…masih awal….manade terus membesar…tunggu la lama sikit….2..3 minggu ke….

2y ago

ya sis saya tk tahu sbb amak first scan terus nmpak sbb tu bertanya 😊

selalunya kndungan 8weeks keatas baru jelas nmpk.. insyaAllah smua baik2 sja

Normal kawan sy pon mcm tu juga memang tak nampak kantung

nak tanya, awak scan atas ke bwh eh yg xnmpk tu..

msih baru,2 minggu lg br dtg buat scan .

keputusan dari klinik pon positif

sy pn gtu jg,scan xnpak kantung lg

sy minggu ke 4 da nampak kantung