Sakit tangan susah genggam ketika di trimester kedua

Hye. Sy nak tnya apa cara nak ilangkan sakit tangan dan kebas dan sukar genggam ketika di trimester ke2

4 Balas

sy dlu ank 1st pon mcm ni..nt lg bertambah sakit..nk ikat rmbut pon xbole..ank dh brapa bulan bru hilang sakit tu

Dulu pregy ank 1st mcmni.. Lpas bersalin bru ilang sakit tu.nk genggam jari jemari mcm lemah je

samala sy pun. nak tau juga. kalsium macam terlebih dah setiap hari hehe

4mo ago

mak sy ckp kne letak minyak panas sikit kt tgn. alhamdulillah ok sikit skrg. mak ckp ltk kt tgn xpe jgn ltk kt prt

mungkin kurang kalsium. awak ada minum susu?

4mo ago

da minum susu setiap hari