Jumpa doktor pakar

Hai sy gdm on diet tab. Sy bru tau klau gdm ni on tab ni kena jmpa pakar utk plan tarikh bersalin,kira bersalin awal dri due la, agak2 minggu ke brapa eh slalunya.ada siapa2 pernah tak mcm ni

3 Balas

sy baru je jumpa pakar sis.. kes sma mcm sis.. cuma sy ade thelesemia.. doktor cek bsp sy setiap mggu cntik.. dia kat boleh je bersalin ikut due.. cuma jgan terlebih due je.. cntoh due sy 15/2 ni... doktor kata klau tak de tanda nak bersalin kena serah dri 14/2 ... 😊

diet tab mcm mana? on ubat ke? jumpa pakar nanti 36w & selalunya kena serah diri masa 38w. awal 2 minggu dari due date.

1y ago

oh ya ka..skg bru 34w

sy pun gdm. 36w kena jumpa doc pakar. doc nk indure pada 37w.