Darah keluar

hye sume...saya nak tanya sy da 6 week preegy baby first..tp da 6hr drh keluar..hari2 keluar tp dlm setitik 2 titik je..ada hari pekat ada hari cair..da scan doc ckp myb dinding rahim..kku byk sampai penuh 1 pad bru g hospital..hati risau sangat doc bg ubt kuat kan rahim...ada ke yg alami macam saya??

1 Balas

Akak masa 6w pun kena mcm ni jugak.doktor bagi ubat kuatkan rahim utk 2 minggu lepas mkn tu terus darah stop..kata org tua2 tu mcm darah muka sbb kita baru melekat(drah muka apa pun tak pasti lah😆)..time ni jgn buat kerja berat2 kena banyak berehat..