umur embrio tidak sama dengan penghitungan minggu

Hye semua..saya last period on 19 julai 2019 yg lepas..dan pada hari ini sepatutnye sudah 7 minggu..dan bila saya cek,,doktor buat scan,,dia kata embrio tu baru berusia 4 minggu dan bila saya teliti,,saya sendiri tak berapa faham dari gambar tersebut..adakah itu normal? Mohon bantu

umur embrio tidak sama dengan penghitungan minggu
2 Balas

normal sis . kecik lg . tggu 9 week scan lg . jgn luoa minum susu byk² tau

5y ago

Owhh yeke? Okay3...kejap lagi nak gi beli lah..hehehe... Tapi tu lah,,,risau kot2 blighted ovum ke ape ke..asyik fikir je...sebab scan mcm x nmpak pape