uri dibawah

Hye semuanya!! Tadi saya pergi check up, baby nak masuk 23weeks. Doc cakap uri saya dibawah, doc cakap kalau uri tu tak naik keatas rahim untuk few months lagi, saya tak boleh lahirkan baby secara normal, saya akan c-sect pada 38weeks. Ada tak sesiapa disini alami atau pernah alami uri dibawah? Tq mummies!

1 Balas

23w awal lagi.. nanti dia akan naik lagi sebab baby pun masih berpusing2 lagi.. don't worry selagi uri tidak menutup laluan keluar sampai waktu.. takde masalah .