Lasak

Hye semua...baru2 ni anak sulong saya berlari2 bergurau dengan saya...tanpa saya sedari, anak sulong saya hentak lututnye di perut saya...masyallah sakit nye tuhan je yang tahu...tapi bila saya bertanya pada orang yg dipercayai just cakap tiada apa2 yang berlaku...tp beberapa hari perut saya jadi senak...hope everything ok... kadungan saya baru je masuk 4bulan

2 Balas

If riso prgila klinik cek. Jgn nk sama kn perot org dgn prot awk. Biar org kata buat kje sia2 g cek bnda yg xde pape. Dri berlaku pape buruk kt kndungan kang sndri yg myesal

insyallah doa yg baik baik