anak lasak

sy baru hamil 5week2hari, ada anak perempuan 1tahun. punya la lasak, duk dduk atas perut la, tndang2 perut, tepuk2 perut.. kdang dukung dia, dia beratkn bdn dia... berat dia je 11kg kne angkat, sbb dia taknak ymasuk rumah, takpon taknak kluar bilik air😅.. boleh jadi bahaya tak kandungan ny sebb asik kne hentak ngn kakak dia je🥴

1 Balas

Kena jga kandung tu sis jgn biar kn kakak tu main mcm tu dgn adik bahaya juga tu sya pernah msa kakak die main atas perut trus keluar drah bnyak pgi tu doc sah kn kandungan x menjadi.. Msa tu sya hamil 6w4 hari... Jga2 ye sis.. Bgitau kakak. Jgn buat adik mcm tu nnti adik marah... ☺☺😅.