ruam di mata

Hye semua..ada tak ibu2 yg ada pengalaman atau tengah mengalami benda sama macam saya.. Anak saya baru 20hari..dia naik ruam2 kt bahagian mata..bintik2 kecil merah timbul..saya dah sapu sudocrem pun still x ok..bertambah juga bintik2 tu.. Saya dah tahu nak isi apa..hari khamis ni ada app. dgn doktor baru nk tunjuk kt doktor.

1 Balas

Boleh cuba guna skeenz dari tasneem in shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754