Berat Badan Naik

Hye Semua Sy Pregnant 14weeks .. Berat Badan Naik 3 Kilo Dari Berat Sebelum Pregnant .. KK Dah Beleter .. Macam Nak Buat Nie ?? Dah La Asyikk Laparr Ja .. ?

1 Balas

Masa raya lps sy naik berat bdn yg sgt mendadak.. 6.5kg.. Smpai suspect pre eclampsia, every 2 days kena dtg kk amik urine n bp selama 2 minggu.. Tp so far Alhamdulillah semua ok takde pape.. Cuma skrg ni sy cuba kawal skit pemakanan, mlm tak mkn nasi.. Mkn ringan2 je, mcm buah, salad, susu or biskut..

5y ago

Aah sy pun dh mula kena check BP n Urine .. sy mmg Bp High .. risau jadinya .. sy x dak alah Alhamdulillah tapi klu lapar .. smpai ketar² nk mkn .. tu gg berat naik sgt .. ok ok lepas ni sy mkn buah n x mkn nasi malam² thanks sis