6w nampak kantung je

hye semua sayaa nak tanyaa normal ke 6w2d baru nampak kantung je ? baby and heartbeat belum ? week ke berapa baru nampak ye ? doc suruh scan balik dalam 2/3 weeks nanti nak tengok . happy nampak kantung dah tapi start risau sbb baby tak nampak em . tp size kantung jelas besar nampak

6w nampak kantung je
15 Balas

Samalah saya, kalau ikut last period dah 8w tapi ikut saiz kantung baru 6w. Doktor suruh datang lagi sebulan utk check heart beat. In shaa Allah moga baik baik saje❤️