My Baby ❤️

Hye. Semalam 11/10/2019 saya selamat melahirkan bayi lelaki ? genap 39minggu dan air ketuban pecah sendiri ?

37 Balas

Tahniah and selamat berpantang. Sama date kita, saya pon baru bersalin 11/10 jg baby girl.

Tahniah dan selamat berpantang sis, jangan stress2, selalu senyum kat baby tau

Tahniah2.. alhamdulillah.. 🤗selamat berpantang ya!

Tahniah sis..selamat berpantang n take care

Congratulations & selamat berpantang ya!

Congratulations and selamat berpantang

sis mcm mna tnda² air ketuban pecah ark??

5y ago

Sorry siss. Sy baru perasan comment. Haritu sy punya tiba tiba mengalir air dari miss V kita tu. Asal you tengok colour dia greenish campur darah itu lah dia ehehe. Tapi sy punya tak campur darah. Mmg terus mengalir mcm air kencing

Tahniah sis.. slmt berpantang.😊

Tahniah... selamat berpantang 😊

Congrats n selamat berpantang 🌷