sunat baby boy

Assalamualaikum, hai ? Saya baru melahirkan bayi lelaki bulan 3 2019, Boleh awak semua share, umur berapa ya ank lelaki awak semua di sunatkn?

1 Balas

Tak silap saya, sebaiknya seawal yg boleh sis utk baby boy dalam usia bwh 3bulan. Sementara dia belum makan & belum lasak sebab senang nak jaga. Saya nak buat awal jugak tapi terlambat pulak sekarang baby dah 1tahun dah xjadi buat awal sebab dah lasak main 😂

5y ago

Owh😅 baby saya skrg 5bulan , jenis aktif... Sebab tgk dlm tv masa umo 5-9thn sunat