Anak mcm bapa

Hye.. salam.. saya tertanya2, adaka bayi ibu2 yg serupa gaya bapa? hehe.. saya lucu tengok saya punya anak.. dari dia lahir lagi, cara tidur serupa betul mcm suami.. mesti masukkan tngan dlm bantal.. ??.. smpi sekarang tngok dia tidur mesti saya rsa lucu.. comel betul.. sya yg mngndungkan tapi gaya mcm bapa nya jak.. ?

1 Balas

Sma dengan saya..muka pon copypaste semua ikot bapa dia..perangai pon mcm tu😂

5y ago

haha.. yaka? samala sis.. dia pun serupa bapa ny.. tapi versi pmpuan knon.. 😂 knapa bgitu ya smpi gaya sama.. pdhal kita yg kandungkn.. 😆