Nk tau Spplmnt / produk kurus / tips kurus utk ibu fully bf

Hye nk tanya ada x ibu2 yg fully bf mom yg anak dh 1y keatas yg consume supplmnt kurus / produk utk kurus . Mklum lh kita kn yg bf cepat sht lapar . Jd susah nk control mkn . Jd nk tnya klau2 ibu2 bf ad tips atau suggest produk yg sesuai utk bf mom amal kn .sbb berat sy xtrun2 lg.

2 Balas

Ank dh 1y++ dia dh kurang menyusu, jgn bg dia depend dgn susu. Dia dh blh makan. For mom makan sikit tp kerap. Tiap mkn ambik sayur bnyk. Jd cpt kenyang. Kerap minum air masak.

brand Nutrilite Amway bagus... minum air bodykey... supplement Lecithin E.. Green T plus..