Hypo 16week

Hye nak tnya ad x ibu ibu yg tahu tips xnak bg hypo? Sy dah keluar result after minum i gula nurse sy cakap sblm minum result sy 4.2 after 2jam result darah sy semakin hypo 3.4🥹. Bhaya x utk mommy n bby ?

1 Balas

klau hypo trus mkn bnde manis, kne standby gula2 / biskut dlm bag slalu.. rse hypo trus mkn bnde mnis.. bhye bby xckup gula.. ptot awk kne bgtau nurse mse awk hypo lps mnum air gula

5mo ago

dah bg tahu sis. masa hari minum gula dia detect urine sugar. dr ingt lekat kecing mnis tp hypo plop