Result minum air gula

Sy nak tnya, bln puasa hari tu sy ad minum i gula untuk kali ke 2. Semalam bru tahu result tp result yg keluar tu nama ejaan ayah sy lain dan ic sy yg belakang sekali pom lain. Adakah result tu result org lain atau klinik salah taip ye. #firstmom

2 Balas

nak tanya untuk catatan harian tekanan darah tu kan awak punya ada macam dalam gambar ni tak

3w ago

sama jgk lah mcm tu jgk. tarikh, bp, urine, edema, 2 hari sekali dtg kk. lepas dah on ubat pun dr monitor 2 week. 2hari sekali dtg.

kena bgtau misi semula. sepatutnya label tu ditaip bdsrkan ic yg diberikan.