Basuh tilam baby

Hye nak tanye tilam baby boleh basuh tak isian dalam jenis kapas kalau boleh basuh nak basuh macam mane rendam dalam air pastu terus jemur ke ?

6 Balas

Kalau jenis kekabu nak basuh macam biasa je tapi Nak kering ambik masa kena jemur tempat btul2 kena matahari lepastu nnti dia berketul2 sbb kekabu kan … kalau yg jenis kapas tu basuh je macam biasa lepastu letak bawah matahari bg btul2 kering kalau x nnti bau hapak kekabu pon sama

Saya masuk je dlm mesin haha. Pastu keluar mesin tu kita rata2 kan kekabu kt dlm then jemur. Anak first ye laa kan semua nk sental guna tangan, anak2 next dah pro tak kose nk sental 🤣

tilam mcm mana? sy masuk semua mesin basuh je toto2, kalau tilam yg form tu basuh tangan pastu gulung2 masuk mesin basuh utk keringkan kejap habis air nitik pastu jemur biasa je

Masuk mesin & jemur time panass. Cmtu je saya buat. Masih gebu lagi

Cuba tengok label instructions. Ada mentioned cara basuh tak?

2mo ago

I see. Cuba tanya lagi sampai clear. Sebab saya pun tak pasti tilam baby yang beli tu macam mana.

Sy biasa cmpak dlm mesen basuh je 😄