Sakit kepala time pregnant

Hye nak tanya..sejak pregnant ni sy selalu sakit kepala..boleh ke kalau sy ambil panadol active fast?..kadang 3 hari berturut² sakit kepala.. ada tips tak mummy?

11 Balas

Sy pn kerap sakit kepala tp sebelah petang je, kira alahan juga lah.. so far klau start sakit kpla tu sy akan letak minyak kapak urut2 kepala.. atau suami slalu akan tolong urut.. utk makan ubat mmg jauh sekali wlupun sakit sgt sbb sakit tu dtg petang ke malam je, then besok da okay. Begitu la hari2 sy skrg 😂