Sakit kepala time pregnant

Hye nak tanya..sejak pregnant ni sy selalu sakit kepala..boleh ke kalau sy ambil panadol active fast?..kadang 3 hari berturut² sakit kepala.. ada tips tak mummy?

11 Balas

makan paracetamol biasa sahaja.. tp kalau dah makan ubat 2 3x masih tak hilang sakit kepala, boleh je pergi kecemasan terus.. saya kena macam tu masa hari raya, mcm dehydrated teruk walaupun dah minum air banyak, mandi, pakai cool fever, makan panadol.. sudahnya pergi kecemasan, Dr check dan inject terus, baru lega..