Sakit kepala time pregnant

Hye nak tanya..sejak pregnant ni sy selalu sakit kepala..boleh ke kalau sy ambil panadol active fast?..kadang 3 hari berturut² sakit kepala.. ada tips tak mummy?

11 Balas

pregnant ni tak boleh simply makan ubat. saya pun selalu sakit kepala masa awal pregnant , dengan saya ada migraine lagi . masa trimester pertama mmg struggle. Biasa nya Dr akan kasi paracetamol je untuk tahan sakit. saya kalau dah betul² tak tahan baru saya makan then tidur. kita tak boleh lah nk expect dia sepantans active fast tapi alhamdulillah lah still boleh melegakan sakit kepala tu .