Tekanan Darah

Hye nak tanya tiba2 nurse suruh cek tekanan darah seminggu dua kali second pregnant.. first pregnant xpernah pula.. bacaan setakat ni kira okey ke.?

Tekanan Darah
5 Balas

saya pun kena check tekanan darah sendiri, selang sehari. Doc bagitau sebab dalam masa 2 minggu naik 2kg. Kalau takde alat kat rumah, boleh check di klinik terdekat

yg pnting jgn atas 140/90 gtu . saya pun baru je disuru buat . sbb naik sikit tekanan drh . mgkin sbb sunyi duk ruma sorg . asyik stress aje .

Hi momy nak tanya. Sy pon kena cek tekanan darah jugak, cuma nak tahu klau tak ulang alik kk. Cek sndri di rumah boleh ke?

hi mommy. kalau ikut reading ni high blood pressure. mommy take care eh ❤

nampak mcm high blood, sy 129 pun dh start makan ubat darah tinggi 😥