Keputihan

hye , nak tanya pernah tak sis keluar keputihan ? sebab sya punya keluar . waktu sblom pregnant pernah keluar smpai bau but slow-ii okay Lepas minum kacip fatimah . then pregnant dia kuar jugak kadang-ii lah jdi tapi bila sekali kuar bau jugak lah . ade ape-ii tips tak ? nak minum kacip macam takutt ??

1 Balas

Keputihan ketika pregnant adalah normal selagi ia x berwarna / berbau / gatal.. jd sila ke klinik, sis, utk mendapatkan rawatan