Lendir coklat

Jumaat haritu saya ke kk and buat upt +ve...cuma masa scan tak nampak kantung lagi sbb masih awal, tiba2 malam ni saya kencing kluar lendir coklat sikit...normal ke tak? 🥺#ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby

9 Balas

Bagi saya tak normal lendir coklat/merah walau sikit. Sis kena terus bedrest ya kalau boleh. ada org bernasib baik itu cuma pendarahan dlm rahim, luka bd atau darah penempelan. Ada org tak bernasib baik mcm saya mula2 lendir coklat sikit je tak sampai 5 jam keluar pula fresh blood & lusa gugur turun semua kantung. Atau pun ada juga rupanya ectopic. Utk kepastian, check lah segera apa itu

kalau sy setiap kali dpt detect sy pregnant, mesti akan ada spotting.. bagi sy itu normal klau spotting tak dtg skali dgn sakit perut.. kalau sakit perut atau cramp yg melampau itu tak normal.. skrg ni pon tgh spotting lagi tapi skit je..

9mo ago

spotting tak normal. mengandung tak boleh keluar apa2 spotting dah

Pengalaman sya mcm tu,sya pregnant 4minggu,sepanjg pregnant tu bila kencing akn kluar lendir..rupanya tu tanda yg sya gugur..tp awak pg klinik cek dlu ok..kita xblh samakn org punya kes sama dgn kita..InshaAllah xde apa apa

sy dr 7week spotting n bleeding.skrg dh 12week msih ade lendir cklt.tp alhamdulillah smuenye ok.entah la.pelik jgk .tp kena waspada yer sis.xsmue spotting tu normal .

Pandangan saya, tak semua spotting itu normal. Better pergi klinik, sy spotting dari 4w sampai 11w. Skrg 13w beransur OK. Doktor bg ubat

Any bleeding coklat/ merah, pergi jumpa dr balik ya sis. Threaten miscarriages tu. Semoga dipermudahkan

Ok baik...terima kasih semua yg respon ye...nanti saya pergi cek ke klinik dan scan terus

9mo ago

dah pergi check?

x normal.. terus p check walaupun spotting setitik sj. takut threatened miscarriage.

Tak Normal. segera ke klinik semula.