minum air gula

hye mummy..nak tanya lah,sehari sebelum kene minum air gula malam tu kita kena puasa kan..tp kalau minum air suam je boleh ke? first time minum air gula🙃

2 Balas

yg saya tahu puasa tu mksudnya xleh minum xleh mkn.. so sy mmg x minum x mkn start 10pm-9am minum air gula..

2y ago

lega dengar nya…sbb sy jenis lapar tiap malam ..kalau dpt minum air suam tu pon dah oke lah jgk sbb takut esok tu pening muntah lak nanti🤭

boleh sis. minum air 0 boleh. lepas dr pukul 10 mlm dah tak boleh makan

2y ago

oke sis..thank you ya🫰🏻☺️