Puasa sebelum minum air gula .

Hai nak tanya . Sbelum kena minum air gula kena puasa kn mlm sbelum tu . Puasa makan dgn minum ke . Atau boleh je minum?

5 Balas

sy baru minum air gula pagi td. nurse tak bagi makan & minum slps 12pm (malam sebelum) sampai la datang klinik , amik darah, minum air gula, amik darah balik. lepas tu baru boleh makan minum.

1y ago

deorg kata kalau sangkut deorg akan call. alhamdulillah takde pon deorg call. esok sy baru nak bukak buku..

kalau kt klinik sy, kena puasa makan dan minum start pukul 10mlm

1y ago

kawan saya ckp mnum boleh je 🥲takpelahh alhmdulilah da mnum air gula daa huhuuu

sy malas puasa MLM..esok buat BSP ok je..

1y ago

bsp apa ye sis ?

puasa makan je, minum boleh

1y ago

thank you sis!

Sy puasa makan dan minum

1y ago

heheh thankyouu . alhmdulilahh dah mnum air gula dahhh