Perut nampak kecil

Hye mummy. skrg dah masuk 7 bulan. tapi nurse n dr dkt kk ckp perut nampak kecil. bila scan dekat swasta, semua okay je. baby pun okay. siapa ada pengalaman org ckp perut kecik walaupun dah 7 bulan?

43 Balas

Biasa kalau ank pertama mcm tu dulu sy 7bulan pn doc ckp mcm 5bulan sis redha 😊

sy even da 8 bln kalau pakai baju bsr mmg tx nmpk perut tp ad je strech mark😝

Sama la..biasa kalau 6,7 bulan kecik je..tp bila masuk 8,9 baru nampak besar

Sy dah 8 bulan setengah, org tak percaya 😂 kata perut kecik. Dont worry k

saya. semua kata perut kecik. alhamdulillah deliver 37w baby keluar 2.53kg

Yg penting anak dlm kandungan sihat..smoga d permudahkan urusan

Samala.. skang sy 8 bulan .. bru la nmpk jelas..

perut jenis padat sis...x pe janji baby sihat

saya 8 bulan baru nampak perut 😂

sye 9 bulan pon org tk nmpk perut sya...

5y ago

tule tknmpk sngt babybump