Paha kanan sakit sdh masuk 24week

Hye mummy semua,normal ka 24 week sakit paha mcm ngilu.. bila pinjak ke lantai mcm tertarik urat smpi ke pinggul..bole ka tu ya d bwk berurut..ndk thn la bila bjlan mcm xseimbang

2 Balas

sy pun mcm tu haritu 24week juga tapi sbb sy tidur ngereng kanan xtukar2 posisi, ngereng kiri xboleh masa tu.. bila bngun sakit pinggul kanan, nk jalan dia tarik betul.. tapi sbb sy tau punca nya, sy tukar2 posisi tidur, Alhamdullilah dah okay..

2y ago

ok sis nt sy try tukar posisi

klau checkup nnti bgtau doktor, sbb haritu sy mcm sis jgk ,. lepas tu doc ckp mslah urat saraf .. lpas tu kna bgi ubat sapu