8 Minggu 4 Hari

Salam ibu².. Saya nak tanya yg berpengalaman, boleh ka waktu sekarang ni saya mengurut bahagian kaki dari ke paha hingga ke buku lali ya?? Sebab kaki saya belah kanan ni slalu sakit, bila saya dah baring macam urat saya tertarik, susah nak menyiring.. Jadi ada tak yg ada pengalaman, Tak menganggu kandungan ka ya?

3 Balas

Senang cerita, tgh preggy semua tempat sensitif sbb ada sambungan urat2. Sebaiknya elakkan berurut sis. Sbb baby kecik lagi tu, if sakit sgt cuba pakai yoko2 sapu kat tempat sakit. Apapun dptkan nasihat doktor lagi baik 🥰

Bidan ada bgtau aritu area peha ke atas xblh sentuh urat tu.. wallahualam.

Boleh rsa nya sis,sbb dr kaki ke paha kn.Xda mslh.