hamil 6 minggu

Hye mummy . Saya baru check kandungan di rumah dan ianya positif . Jika ikot kiraan . Saya dah 6minggu hamil . Jadi boleh ke saya ke klinik untuk buat pengesahan buat masa sekarang ya ?

6 Balas

saya bru 4 week.. direct ke kkia minta pengesahan .. alhamdulillah .. nurse trus bagi ubat dan tarikh buka buku

Sy da 8 weeks pn xpegi lagi sis..risau dgn covid.. 😥.. nanti bru nk p Kk buat buku..

4y ago

Aritu sy p check up kejap je sis xramai org pon Dan hanya ibu je yg boleh masuk

Better pegi awal so ade nurse n doc pantau

Boleh..

Boleh