16weeks

Hye mummy's nak tanya..saya ni 16 minggu..perut masih kecil aja...takrasa gerakan apa pun..kalau mcm ni bahaya tak??ataupn normal aja... Orang tnya brp bulan..saya kata 4bulan..xda sapa percya..sbb perut kecil sgt...psl tu tnya..

1 Balas

Sebelum ni, saya 6 buln pregnt pun xnmpk sgt lgi perut. sya mgkin ank prtma saya pun xblh detect bile mse baby gerak 😂😂😂 mse yg 20 weeks ke bwah la. after that mmg da boleh rasa prgerakn baby

5y ago

welcome ❤️❤️❤️