Babybump , 16weeks

Hi momies , nak tnya . Ada tak ya g bru 16 week tpi dh nampak perut ? Normal ke bnda tu ?

2 Balas

ikut bdn masing2. tapi kdg if baring flat saja, meaning buncit.

Ya, normal. Baby bump ni ikut saiz badan dan ketinggian individu.

8mo ago

Ohh biasa la tu. Mungkin yang tegur tu kurang ilmu dan cakap berdasarkan pengalaman. 🤗 Just enjoy your pregnancy journey 🌹 Saya 16 weeks pun dah ada small baby bump. Tapi tak nampak sangat sebab saya pakai baju besar.