Duphaston [ Ubat Kuatkan Rahim ]

Hye Mummy ! Nak tanya ni, siapa pernah makan ubat Kuatkan Rahim [Duphaston] ni ya? Side effect makan ubat ni memang pening - pening ke ? Tiap kali lepas makan ubat ni mesti rasa pening. Tapi paksa juga makan sebab dokter bagi bekalan ubat ni untuk dihabiskan dalam 2 minggu. Selepas 2 minggu perlu jumpa dokter semula untuk further check up kandungan. Cuma masalah nya, betul ke akan pening - pening lepas makan ubat ni? Takut ubat ni tak sesuai denga badan.

Duphaston [ Ubat Kuatkan Rahim ]
35 Balas

Doc akn advise brp dos dan brp lama kena ambik ubt tu. Xblh mkn ikut suka hati.