SPOT RED BAHAYA TAK?

Hye mummies...? Just need some advice... Ini kandungan ke-3 setelah sy pernah miscarried 2 tahun lps...mmg struggle ? sgt utk lupakan kehilangan kandungan yg sudah mencecah 12w.. But now Alhamdulillah... Ikut pengiraan apps saya kini pregnant 4w4d...itupun setelah saya lewat period 10hari & buat UPT test Alhamdulillah positif ?? Tapi sekarang saya susah hati ssgt sbb tadi masa nak buang air kecil ada ternampak something red spot on my panties... My husband trying to be cool...dia minta saya bertenang katanya ikut bacaan dari google its normal for certain pregnant mom...tapi saya tetap susah hati ? tak nak pisang berbuah 2x... Plzzz...?

2 Balas

sis dh bukak buku pink? xkishla dh bukak or blom. sis boleh terus ke hosp. doc akn check. saya pn ada spotting dulu dlm smggu. trus ke hosp, doc bg duphaston. alhamdulillah. baby selamt. 7m dh

4y ago

tq sis for advice...keesokkan tuh sy terus ke klinik...dan kena tahan wad 😅 sbb hyprem & spot bleeding...5 hari 4 gak bkampung disitu...huhuhh...alhamdulillah baby pun makin sihat & sekarang dah msk 28w 😍

Bykkan bed rest.. Jgn buat keje berat langsung.. Jalan pon kene slow.. Better g hosp bgtau doc awak pernah miscarriage nanti dia bgi ubat kuatkan rahim.

4y ago

tq sis for advice...keesokkan tuh sy terus ke klinik...dan kena tahan wad 😅 sbb hyprem & spot bleeding...5 hari 4 gak bkampung disitu...huhuhh...alhamdulillah baby pun makin sihat & sekarang dah msk 28w 😍