ketidakselesaan

Hye monies, saya nak tanya walaupun baru 1st trimester mmg kita akan rasa penat sgat ka atau rasa mengah perut .. bila makan sikit dah start mengah n penat masa makan mcm x cukup nafas nak makan .. padahal makan mcm biasa makan tapi rasa penat sgat bila makan pun..itu normal ka, saya masuk ni anak yg ke tiga sebenarnya tapi saya dah lupa mcm mana keadaan preggy dulu walaupun beza cuma 4 tahun.. saya rasa mcm teruk pula kali ni walhal baru 1st trimester .. sebelum ni preggy dua2 anak laki saya ok ja, buat kerja ok ,alah xda yg ni teruk sangat LA.. risau pula ..

1 Balas

Normal puan. Biasanya sbb faktor umur ibu. And biasanya trimester kedua kita akan bertenaga sikit. Puan bykkn rehat. Makan kuantiti sikit tp kerap