Gatal bila pkai pantyliner

hye momy2 semua .. nak tnya sy mmg ada GBS .. tpi doktor kata tak teruk .. mula2 prgnt tak pkai pantyliner.. tpi lepas nurse kata ada gbs ni kena pkai pantyliner sbb nak tgk sma ada keputihan tu kluar warna ape dan nk cek sma ada byk atau sikit keputihan tu keluar.. tpi sejak sy pkai pantyliner ni miss v sy rsa gatal sgt.. kdang smpai tak tahan .. tpi bila sy tak pkai pantyliner tak pula gatal.. ada tak mommy mcm sy ? Normal ke bila pkai pantyliner miss v kita rasa gatal sgt ..

11 Balas

Sy mmg preggy pkai panty.. Lps kencing lap ngan tisu kasi kering.. Then pkai panty liner... Make sure evry 4 hours tukar.

2y ago

TQ sis.. 😊